Staalrenovatie (steellook)

Staalrenovatie Ferroline en Slimline zijn perfect toepasbaar in renovatieprojetcen met stalen kozijnen. Dit esthetische hoogstandje zien we tegenwoordig vooral veel in nieuwbouw.

Rocel MB-Ferroline, raamsysteem met smalle profielen

Vooral voor de renovatie van monumentale gebouwen is dit raamsysteem met warme afstandhouder de perfecte oplossing. Dankzij de imitatie van het stalen schrijnwerk blijft het juiste uiterlijk van de ramen behouden. Tegelijkertijd profiteert u van de bijzonder goede technische constructieparameters. 
Met dit systeem kunt u verschillende typen naar binnen opengaande ramen (draai, kiep, draaikiep), naar buiten opengaande ramen (draai, uitzet) en vaste ramen construeren. Deze ramen kenmerken zich naast hun perfecte warmte-isolatie door bijzonder goede geluidsisolatie, wind- en waterdichtheid en hoge duurzaamheid.

Rocel MB-Slimline, raamsysteem met smalle profielen

Dankzij de bijzonder smalle aluminiumprofielen die zichtbaar zijn vanaf de buitenkant van de constructie, maakt dit raamsysteem de uitvoering van raamvleugels mogelijk in twee varianten: met zichtbare of onzichtbare profielen (SG) aan de buitenzijde van de constructie. Bij het gebruik van onzichtbare vleugels zien de vaste en opengaande velden er vrijwel identiek uit.