Staalrenovatie (steellook)

Staalrenovatie Ferroline en Slimline zijn perfect toepasbaar in renovatieprojecten met stalen kozijnen. Dankzij dit esthetische hoogstandje zien we de staallook tegenwoordig ook veel in nieuwbouw.

Rocel MB-Ferroline, raamsysteem met smalle profielen

Dit raamsysteem met warme afstandhouder is de perfecte oplossing voor de renovatie van monumentale gebouwen. Het juiste uiterlijk van de ramen blijft behouden dankzij imitatie van het stalen schrijnwerk. Tegelijkertijd profiteert u van de bijzonder goede technische constructieparameters. 
Met dit systeem kunt u verschillende typen naar binnen opengaande ramen (draai, kiep, draaikiep), naar buiten opengaande ramen (draai, uitzet) en vaste ramen construeren die zich naast hun perfecte warmte-isolatie kenmerken door bijzonder goede geluidsisolatie, wind- en waterdichtheid en hoge duurzaamheid.
 Klik hier voor meer informatie

Rocel MB-Slimline, raamsysteem met smalle profielen

Dankzij de bijzonder smalle aluminiumprofielen die zichtbaar zijn vanaf de buitenkant van de constructie, maakt dit raamsysteem de uitvoering van raamvleugels mogelijk in twee varianten: met zichtbare of onzichtbare profielen (SG) aan de buitenkant van de constructie. Bij het gebruik van onzichtbare vleugels zien de vaste en opengaande velden er vrijwel identiek uit.