Brandwerende aluminium elementen

Dit systeem zorgt voor de uitvoering van verschillende inbouwelementen die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van brandveiligheidszones en geschikte vluchtwegen voor evacuatie van personen. Het gaat hierbij zowel om producten die zijn gebaseerd op raam-deurconstructies, als om gevelsystemen met stijlen en dwarsbalken. De vuurbestendigheid van dit type constructies bevindt zich in de klassen EI 15 tot EI 120, afhankelijk van de eisen voor verticale constructies. Voor daken valt de vuurbestendigheid in de klasse REI20/RE30.

MB-78EI Brandwerende scheidingswanden met deur van de klassen EI 15 tot EI 90

Het systeem MB-78EI dient voor het uitvoeren van interne of externe brandwerende scheidingswanden met een enkele of dubbele deur met een vuurbestendigheidsklasse van EI 15, EI 30, EI 45, EI 60 of EI 90, volgens de norm PN-EN 13501-2:2010. Vele tests en berekeningen hebben bewezen dat producten die zijn gemaakt met dit systeem een bijzonder goede warmte- (Uf vanaf 1,60 W/m2K) en geluidsisolatie (tot 40 dB) bieden. Vanwege zijn eigenschappen, geoptimaliseerde technologie en productiekosten, compatibiliteit met andere raam-deursystemen van ALUPROF en de consequente technische ontwikkeling is dit een bijzondere populair product in zijn klasse dat breed wordt toegepast in de bouw.

Brandwerende Deuren MB-60E EI

Dit systeem is bestemd voor het uitvoeren van brandwerende binnen- en buitendeuren met één of twee vleugels. U kunt met dit systeem ook de zogenaamde technische ramen en brandwerende scheidingswanden construeren.