Deurvullingen

Onze ontwerpers hebben een verscheidenheid aan modellen gemaakt die zijn ontworpen om bijna oneindig toe te passen. Zodat ze voor iedere wens een oplossing hebben.

Serie Klassiek 

De klassieke modellen combineren klassiek vakmanschap met moderne materialen en technieken. De serie Klassiek voorziet in de traditionele behoeften geïnspireerd op de klassieke architectuur uit het verleden.

Serie Modern 

In plaats van eenvoudig ‘aha-effect’, realiseren we hedendaags design dat niet snel consumeert maar tijdloos is. De serie Modern voorziet in de strakke behoefte van design in de hedendaagse architectuur.

T.H.O.M.A.S.-deurenprogramma van Rocel Nederland 

Het ontwerp: helemaal naar uw smaak!

Deuren zijn het visitekaartje van een woning. De persoonlijke stijl van de bewoner moet erin herkenbaar zijn. Het T.H.O.M.A.S.-deurenprogramma is individueel op deze eis afgestemd. In samenwerking met bekende ontwerpers ontstond een collectie, die zich harmonisch in alle bouwstijlen laat integreren. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden aan vormen, kleuren en materialen en maak van de  voordeur een echte blikvanger!

De kwaliteit:
van het hoogste niveau!
Uw wensen en kwaliteitseisen staan in het middelpunt van onze ondernemersfilosofie. De combinatie van creatieve vormgeving, hoogwaardige materialen en perfecte functionaliteit garanderen deuren, waaraan lang plezier kan worden beleefd.

De veiligheid: een goed gevoel!

Veiligheid voorop. Daarom is (zonder meerprijs) alle isolerende beglazing aan de binnenzijde met gelaagd glas (VSG) uitgevoerd. Doordat we uitsluitend gebruikmaken van met glasvezel versterkte verbindingsmaterialen beschermen T.H.O.M.A.S. deurvullingen tegen inbraak.

 

Techniek Deurvulling 

Het materiaal:
Onze partnerfabriek van Rocel Nederland BV gebruikt alleen hoogwaardige materialen zoals glasvezelversterkte composietmaterialen en aluminium om optimale stabiliteit, veiligheid en duurzaamheid van de producten te garanderen. De middelste laag bestaat uit een hoog gecomprimeerde PU hardschuimkern met uitstekende thermische isolatie-eigenschappen.
Voor oppervlakteveredeling gebruiken GFK-deurpanelen een 2-componenten PUR-acrylverf, die wordt gekenmerkt door kleurechtheid, UV-stabiliteit en krasbestendigheid en uit 2 lagen bestaat. Aluminium vullingen van Rocel Nederland BV zijn gemoffeld met hoogwaardige poedercoatings en hebben ook een bijzonder hoge UV-stabiliteit, krasbestendigheid en kleurechtheid.Het glas:
Alle gebruikte glazen zijn in principe ontworpen als hittebeschermingsbril en zijn voorzien van een thermische functiecoating en opgevuld in de ruimte tussen het argon gasmengsel. Naast deze 2-voudige bril kan op aanvraag een speciaal warmte-isolerend drievoudig glas worden besteld om de thermische isolatie verder te optimaliseren. De uitstekende U-waarden zorgen voor een verlaging van de energierekening en een verhoging van de milieubescherming.
Naast al het standaard gestructureerd en decoratief glaswerk, biedt het programma van Rocel Nederland een verscheidenheid aan motieven en zandstralen glazen. Allemaal speciaal ontworpen om te passen bij het ontwerp van het deurpaneel. Uiteraard realiseren we op maat gemaakte ontwerpen. Om aan de beveiligingsbehoeften te voldoen, zijn alle modellen van het hoofdprogramma (zonder meerkosten) uitgerust met gelaagd veiligheidsglas VSG.De vullingstypen:
Als vulinzetstuk wordt de deurbekleding individueel op maat gemaakt en in de vleugelafdekking van het voordeurprofiel gestoken. Afhankelijk van de verschillende profielsystemen die op de markt verkrijgbaar zijn en de individuele klantvereisten, wordt de vulsterkte volgens specificaties geïmplementeerd.


In de eenzijdige bevestigingspaneel de buitenste afdeklaag die de vleugels, waardoor het genereren van een tweedimensionale optische zonder hak vleugelprofiel, en dus wijst vooral in moderne ontwerpen, de heldere en gestructureerde oppervlak vormen. Het spreekt voor zich dat de dikte van dit type vulling ook individueel is afgestemd op het profiel en de specificaties van de klant.