Over ons

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare kozijnspecialist. We hebben ons ontwikkeld tot een volwaardige productiepartij met een passie voor aluminium. Bij Rocel geloven we in complete oplossingen. Daarom leveren wij kozijnen, inclusief hang- en sluitwerk, die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze levertermijnen en budgetten houden we nauwlettend in de gaten, zodat u op ons kunt vertrouwen.

Bent u particulier?
Rocel verhoogt uw woongenot. Wenst u onderhoudsarme, isolerende en inbraakwerende kozijnen of heeft u behoefte aan een schuifpui zodat u de tuin bij uw woning kunt betrekken? Voor ieder project hebben we een brede keuzemogelijkheid, afgestemd op uw specifieke woonwensen.

Bent u aannemer?
Goede en makkelijk te monteren raam- en deursystemen maken het werk een stuk aangenamer. Wij produceren al 25 jaar aluminium kozijnen en zijn ook volledig thuis in kunststof kozijnen. Wij adviseren u vrijblijvend bij nieuwbouw, verbouw, aanbouw of renovatie van een bedrijfspand of woning.

Bent u architect?
Esthetiek is waar het om draait in uw vak, maar ook functionaliteit, warmte-isolatie, inbraakwerendheid, rookdichtheid of vuurbestendigheid spelen een grote rol. Bij ons kunt u alle kanten op: van een basisprofiel met U-waarde 1, een hoog isolatiekozijn met U-waarde 0,5 tot verschillende steellook profielen. We bieden uitgebreide ondersteuning aan architecten via onze verkoopafdeling, met een handige online bibliotheek die 24/7 toegankelijk is op onze website.

Bent u projectonwikkelaar?
Voor een projectontwikkelaar of investeerder is een goede adviseur goud waard. U profiteert van onze kennis zoveel u wilt. Wij kunnen het hele traject begeleiden: van inmeten tot en met ondersteuning in de montage, we kunnen een deel daarvan op ons nemen of u laat ons enkel de kozijnen leveren. Het is aan u.

Bij Rocel hebben we niet alleen expertise in het produceren van 1 tot 500 aluminium kozijnen, maar we zijn ook gespecialiseerd in brandwerende kozijnen, vouwwanden en hefschuifpuien. Onze flexibele aanpak wordt ondersteund door toegewijde medewerkers die altijd voor u klaarstaan. Bij ons heeft u vaste aanspreekpunten die u persoonlijk begeleiden.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Rocel. Neem nu contact met ons op!

Contact

Telefoon: 0252 – 53 04 21
info@rocel.nl