Heemstede 

Profiel : MB Slimline en MB FOLD LINE

Project Keukenhof

Door een samensmelting met een regionale aannemer Hoekstra & Hoekstra en de unieke eigenschappen van de Rocel Alu-prof profielen is Rocel een regelmatige toeleverancier in de actuele Keukenhof projecten. Naast een groot aantal gevel elementen waaronder ramen, deuren en vouwwanden zijn ook de houten dak constructie voorzien van aluminium afdekprofielen van Rocel in combinatie met glas. De gevels zijn voorzien van strakke aluminium raam en deur profielen welke een schitterend geheel vormen in de stijl van het totaal gebouw. Alle kozijnen voldoen aan de actuele vereisten en zijn bestand tegen een intensief professioneel gebruik.

Profiel : MB FOLD LINE

Particulier Woonhuis Aerdenhout

Of het nu gaat om 1 kozijn of een woonhuis. Rocel neemt elke opdracht serieus en verzorgt graag de (aluminium) kozijnen. Dit woonhuis is volledig in de aluminium MB 86 uitgevoerd met de hefschuifpuien in de Rocel MB 59 HS serie. De particulier verkreeg een volledig advies met de voorbeelden uit de showroom en juiste prijs/kwaliteits verhouding, is de opdracht rond gemaakt. De rechte profilering is in stijl met de strakke lijnen van de totale woning en het contrast in kleur geeft chique design. Fris, licht, leefbaar en no-nonsense, de basis van een lekker huis. De sfeer is design.

Oranjehof

Profiel : kunststof vlakprofiel met triple glas voor nog hoger rendement

Kunststof

Profiel : verdiept liggend

Project At the Office

Opdrachtgever: AT the Office 

Project proces: Juni/ juli/ Augustus  2019

Aluprof verwerker/leverancier: Rocel Nederland BV / Aluprof

Project: Pelmolenlaan Woerden

Werkzaamheden: Produceren leveren en montage kozijnen

Project omschrijving:

Renovatie door Rocel Nederland BV  van aluminium kozijnen en deuren in Aluprof MB 60 en beglazen. Meerdere schuifpuien in de Aluprof MB 59, Vouwwanden Aluprof MB Foldline. Entreepuien van 2 bij 6 meter voorzien van elektrisch aangedreven deuren in samen werking Assa Abloy. Verwijderen en afvoeren oude kozijnen en glas.

Renovatie oud kantorenpand tot kantoorpand flexplekken en vergader accommodatie . Van vergaderzalen met dakterras tot Starbucks On The Go en een gym met personal trainer

AT The Office is inmiddels volledig verhuurd. Dagelijks maken ondernemers in hét kantoorgebouw van Woerden hun ambities al waar.

Noordwijk

Profiel : Sunflex SF25

Zuid-Holland

Profiel : MB-86 FERROLINE