Raam- en deursystemen

De architect creëert met aluminium kozijnen van Rocel een krachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende varianten: het basisprofiel MB-86 en de MB 60, de steellook (Slimline/Ferroline) en de MB-104 voor passieve woningbouw.

Rocel MB 86 Aluprof

Dit raam-deursysteem is het eerste ter wereld waarin aerogel is toegepast. Dit betekent een perfecte thermische isolatie. Deze profielen staan bekend om hun grote stevigheid, waardoor constructies van grote afmetingen en een hoog gewicht te realiseren zijn. 
De parameters voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van gebruikers. We hebben de profielen voor u beschikbaar in drie uitvoeringsvarianten, afhankelijk van de gewenste energiebesparing: ST, SI en AERO.

Rocel MB 60 Aluprof

Voor de uitvoering van architectonische buitenelementen die thermische en akoestische isolatie behoeven (bv. verschillende typen ramen, deuren, portieken, etalages en ruimtelijke constructies) is de MB-60 een economisch modern aluminium systeem.
De profielen van het systeem hebben drie kamers. De constructiediepte van de raamprofielen bedraagt: 60 mm (kozijn), 69 mm (vleugel), en van de deur respectievelijk: 60 mm en 60 mm.

Warmtedoorgangscoefficiënt Uf
voor ramen: vanaf 2,0 W/m2K
voor deuren: vanaf 2,30 W/m2K.

Rocel heeft tevens andere profielen beschikbaar, zoals de serie Schüco en Reynaers.

Neem voor meer informatie contact met ons op.