Over ons

Met meer dan 25 jaar ervaring in aluminium en kunststof elementen is Rocel Nederland BV  een gedegen partij/partner voor afname van kwaliteits kozijnen. Gestart als handelsbedrijf met eigen kozijn software en importeurschap van kozijnmerken en deurvullingen is Rocel sinds 10 jaar  uitgegroeid tot een productie partij.  Met een duidelijke visie in ondersteuning en advies op aluminium gebied.

U krijgt van ons een compleet element, inclusief hang en sluitwerk, welke aan alle eisen voldoen zoals je van kwaliteits gevelelementen mag verwachten. We houden hierbij continu rekening met de wensen van de klant en de gevraagde eisen omtrent wind en waterdichtheid, inbraakwerendheid, constructie en diverse kleuren. U als klant kunt er op vertrouwen dat het aan niets mankeert. Levertijden en budgetten worden nauwlettend in de gaten gehouden. Met een klanten bestand zowel regionaal als landelijk van aannemers, project ontwikkelaars, kozijndealers en zzp’ers. Voor de architect biedt de verkoop afdeling een uitgebreide ondersteuning met een uitgebreide bibliotheek, welke 24/7 terug te vinden op de website.

Rocel kent naast de productie van 1 tot 500 aluminium een specialisatie in productie in brandwerende kozijnen, maar ook in vouwwanden en hefschuifpuien.

Flexibel en met toegewijde medewerkers met vaste  aanspreekpunten.

We zien u graag tegemoet om samen met U de juiste oplossing aan te dragen in ieder project!

Technische verkoop

Rogier Elsendoorn

Telefoon: 06-51801802   
rogier@rocel.nl 

Werkvoorbereiding

Telefoon: 0252 – 53 04 21
werkvoorbereiding@rocel.nl

Administratie

Telefoon: 0252 – 53 04 21  
administratie@rocel.nl