Raam- en deursystemen

Rocel aluminium kozijnen biedt de projectontwikkelaar een kozijn met een krachtige uitstraling dat zeer makkelijk te monteren is. U kunt kiezen uit drie varianten: het basisprofiel MB-86 en de MB 60, de steellook (Slimline/Ferroline) en de MB-104 voor passieve woningbouw.

Rocel MB 86 Aluprof

Dit is het eerste aluminium raam-deursysteem ter wereld waarin aerogel is toegepast, een materiaal met een perfecte thermische isolatie. De profielen staan bekend om hun grote stevigheid, waardoor constructies van grote afmetingen en een hoog gewicht mogelijk zijn. 
De parameters zijn bijzonder goed. Deze voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van gebruikers. De profielen zijn beschikbaar in 3 uitvoeringsvarianten, afhankelijk van de gewenste energiebesparing: ST, SI en AERO. 

Rocel MB 60 Aluprof

MB-60 is een economisch modern aluminium systeem voor de uitvoering van architectonische buitenelementen die thermische en akoestische isolatie behoeven, bv. verschillende typen ramen, deuren, portieken, etalages en ruimtelijke constructies. 

De profielen van het systeem hebben drie kamers. De constructiediepte van de raamprofielen bedraagt: 60 mm (kozijn), 69 mm (vleugel), en van de deur respectievelijk: 60 mm en 60 mm. 

Warmtedoorgangscoefficiënt Uf
voor ramen: vanaf 2,0 W/m2K
voor deuren: vanaf 2,30 W/m2K.

Aluminium toegang (voordeur, achterdeur Winkelpui automatische schuifdeur)

Rocel heeft tevens andere profielen beschikbaar, zoals de serie Schüco en Reynaers.

Neem voor meer informatie contact met ons op.