Over ons

Welkom bij Rocel Nederland BV, dé expert op het gebied van aluminium kozijnen en schuifpuien! Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor hoogwaardige kozijnen. Maar we zijn meer dan alleen een handelsbedrijf – we hebben ons ontwikkeld tot een volwaardige productiepartij met een passie voor aluminium.

Bij Rocel geloven we in complete oplossingen. Daarom leveren wij kozijnen inclusief hang- en sluitwerk die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. We luisteren altijd naar de wensen van onze klanten en zorgen ervoor dat onze gevelelementen wind- en waterdicht zijn, inbraakwerend, goed geconstrueerd en verkrijgbaar zijn in diverse kleuren. Bij ons ontbreekt het u aan niets!

Onze levertermijnen en budgetten houden we nauwlettend in de gaten, zodat u op ons kunt vertrouwen. Ons klantenbestand strekt zich uit van particulieren, regionale aannemers en projectontwikkelaars tot kozijndealers en zzp’ers in heel Nederland. We bieden uitgebreide ondersteuning aan architecten via onze verkoopafdeling, met een handige online bibliotheek die 24/7 toegankelijk is op onze website.

Bij Rocel hebben we niet alleen expertise in het produceren van 1 tot 500 aluminium kozijnen, maar we zijn ook gespecialiseerd in brandwerende kozijnen, vouwwanden en hefschuifpuien. Onze flexibele aanpak wordt ondersteund door toegewijde medewerkers die altijd voor u klaarstaan. Bij ons heeft u vaste aanspreekpunten die u persoonlijk begeleiden.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Rocel! Neem contact met ons op en laat ons uw verwachtingen overtreffen.

We zien u graag tegemoet om samen met U de juiste oplossing aan te dragen in ieder project!

Contact

Telefoon: 0252 – 53 04 21
info@rocel.nl