Project Keukenhof

Door een samensmelting met een regionale aannemer Hoekstra & Hoekstra en de unieke eigenschappen van de Rocel Alu-prof profielen is Rocel een regelmatige toeleverancier in de actuele Keukenhof projecten. Naast een groot aantal gevel elementen waaronder ramen, deuren en vouwwanden zijn ook de houten dak constructie voorzien van aluminium afdekprofielen van Rocel in combinatie met glas. De gevels zijn voorzien van strakke aluminium raam en deur profielen welke een schitterend geheel vormen in de stijl van het totaal gebouw. Alle kozijnen voldoen aan de actuele vereisten en zijn bestand tegen een intensief professioneel gebruik.

Project Pannenkoeken Paviljoen

Ook voor de horeca biedt Rocel perfecte oplossingen op raam, deur en serre gebied! Mooie daglicht-oplossingen zorgen voor een warme en comfortabele sfeer in de horeca locatie. Een serre met serieuze overspanning in combinatie met vaste kozijnen en vouwwanden om, de buitensfeer in warmere tijden optimaal te benutten. Het Pannenkoeken Paviljoen gaf Rocel het vertrouwen voor hen de werkzaamheden van raam, deur en serre te volmaken. In nauwe combinatie met de architect en de aannemer is een schitterend geheel ontstaan, maar vooral functioneel!

Particulier Woonhuis Aerdenhout

Of het nu gaat om 1 kozijn of een woonhuis. Rocel neemt elke opdracht serieus en verzorgt graag de (aluminium) kozijnen. Dit woonhuis is volledig in de aluminium MB 86 uitgevoerd met de hefschuifpuien in de Rocel MB 59 HS serie. De particulier verkreeg een volledig advies met de voorbeelden uit de showroom en juiste prijs/kwaliteits verhouding, is de opdracht rond gemaakt. De rechte profilering is in stijl met de strakke lijnen van de totale woning en het contrast in kleur geeft chique design. Fris, licht, leefbaar en no-nonsense, de basis van een lekker huis. De sfeer is design.