ROCEL DAKKAPEL

Is uw klant op zoek naar extra licht en ruimte, dan kan een dakkapel een uitstekende oplossing zijn. Een zolder is eenvoudig om te toveren tot een prachtige woonruimte met veel daglicht. De dakkapellen die we assembleren, zijn gemaakt van HPL-panelen van de hoogste kwaliteit, zoals Trespa, kunststoffen van Keralit en aluminium geverfd in een poedercoatproces.

Eigenschappen van de ROCEL dakkapel

Onderhoudsarm: dankzij de gebruikte materialen hoeft er niet geschilderd te worden.

Isolerend dus energiebesparend: wij gebruiken de beste kwaliteit thermische isolatie, HR++ glas en PU-schuimen van Recticel (die wereldwijd een toonaangevende fabrikant van deze producten is).

Milieuvriendelijk: alle materialen die wij gebruiken, worden gerecycled. De leveranciers met wie wij samenwerken, hebben een van de milieuvriendelijkste productielijnen.

Onderscheidend: de woning zal gemakkelijk van andere panden te onderscheiden zijn.

Veilig: onze ramen en deuren zijn standaard uitgerust met antidiefstalbeveiliging en in voorkomend geval kunnen we het aantal verhogen.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid: wij maken onze daken en ramen van de beste kwaliteitsmaterialen. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare fabrikanten. Denk aan Trespa, Keralit, Firestone en Schüco.

U bent verzekerd van hulp van gekwalificeerd personeel en advies in elke fase van de projectuitvoering. De dakkapel wordt compleet en uit één stuk geleverd waardoor we binnen één dag plaatsen. Desgewenst leveren we in delen, zodat u de zij-elementen, het dak en front als prefab in elkaar schroeft op het werk!

Wilt u weten of er vergunningsvrij een dakkapel geplaatst mag worden, bel ons of lees deze brochure van de Rijksoverheid. 

3 mogelijkheden:

Rocel Haarlem HPL dakkapel – Deze mooie en ruime dakkapel is gemaakt van hoogwaardige gevelmaterialen (HPL-platen). Een betaalbare architectonische oplossing. Zowel keuze in kleur als in daktrim (zink, kraal of Aluminium).

Rocel Santpoort Keralit – Keralit lijkt om hout, maar is van kunststof. In tal van kleuren verkrijgbaar die altijd stralend blijven. Schilderen is verleden tijd.

Rocel Hillegom Aluminium – De gevel van dit dak is gemaakt van aluminium. Een breed scala aan kleuren helpt om de dakkapel aan te passen aan de behoeften en voorkeuren van uw klant.