Aluminium elementen zekerheid:

Aluminium is een licht materiaal en daarom geschikt voor slanke en grote oppervlakte. Het is duurzaam en ongevoelig voor weersinvloeden. Daarbij is het ook gemakkelijk in onderhoud. De profielen hebben meervoudige kamers voor een optimale warmte-isolatie alsmede akoestisch comfort. De reeks aluminium profielen varieert van strak, modern tot afgerond. Naast de reeks profielen is er ook de keuze voor een gladde uitvoering of structuurlak. Standaard zitten er inbraakwerende sluitnokken op alle opendraaiende en draaikip-ramen.

Rocel hecht altijd enorm veel waarde aan de doorlopende ontwikkeling en instandhouding van de hoogste kwaliteit van haar aluminium producten en diensten.  Profielen van Alu Prof bieden deze zekerheden met recht. Innovatieve technologieën en het moderne machinepark garanderen solide en duurzame producten en daarmee tevreden klanten. Dat is tevens de verdienste van het creatieve werk van de constructieafdeling. Deze afdeling ontwikkelt revolutionaire constructies voor nieuwe producten, houdt rekening met opmerkingen en aanwijzingen van de gebruikers, voert onderzoekswerkzaamheden uit en houdt toezicht op de uitvoeringskwaliteit in elke productiefase. Daarnaast ontwerpen ze ook individuele oplossingen voor concrete investeringen.

Het kwaliteitsmanagementsysteem dat functioneert in het bedrijf voldoet aan de normen van de serie EN ISO 9001 / EN ISO 14001, hetgeen is gedocumenteerd door de certificerende organisatie TÜV NORD. De Aluprof profielen verwerkt door Rocel  voldoen aan alle eisen van de Europese normen op het gebied van de kwaliteit van legeringen, uitvoeringstolerantie en duurzaamheidskenmerken.

Zekerheden:

    • Eigen productie met dagelijkse kwaliteit controle
    • Het WK2-keurmerk is een classificatie voor inbraakwerendheid die optioneel is voor kunststof – en aluminium elementen. Een standaard raam heeft classificatie WK1.  Omdat Rocel Nederland BV ramen en deuren aan alle gestelde normen per element voldoet en het complete element ( raam, glas, hang en sluitwerk ). Voldoen elementen van Rocel  aan Nen5096 wk2 SKG **. Als je voor WK2 kiest past het Rocel team het element  aan met onder andere inbraakwerende glaslatten en krukken met slot.
    • De CE-markering verzekert je dat elementen van Rocel, buitendeuren en andere producten aan de eisen van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming voldoen. Deze eisen zijn conform de van toepassing zijnde EU-richtlijnen en zijn opgenomen in de Nederlandse wetgeving.

De garantievoorwaarden/termijnen:

10 jaar garantie op kunststof elementen
5 jaar garantie op Aluminium elementen
5 jaar op deurpanelen kunststof en aluminium
10 jaar garantie op glas, dus geen condensatie of stofafzetting tussen de meervoudige beglazing.
2,5  jaar garantie op het beslag en de mechanische onderdelen zoals scharnieren, sloten en cilinders, deurdragers en verluchtingsroosters. De garantie is uiteraard niet geldig in geval van zelf veroorzaakte schade en overmacht (stormschade, …).