Glasschuifsystemen

Glas is een onmisbaar onderdeel van de moderne architectuur. Glas zorgt voor transparantie en lichtheid, zelfs in ruimtes met moeilijke lichtomstandigheden. Met zijn veelzijdige productgroepen biedt Rocel flexibele oplossingen voor alle vereisten.

Glazen schuif- en draaisystemen

Rocel biedt de volgende elementen aan afhankelijk van de vraag in het ontwerp:

 • Universele aansluitingen glas
 • Leuningen
 • Deurrails
 • Rookbeheersing
 • Schuifdeur beslag
 • Rozet series
 • Vouw en Harmonica systemen met deurrails
 • Vouwsystemen met enkele verbinding
 • HSW – systemen met deurrails
 • Geluidswerend systeem
 • HSW systemen met individuele fittingen

Universele aansluitingen glas

Glas en hulpstukken – grenzeloos design en talloze mogelijkheden.
Volledig glazen deuren of volledig glazen systemen zijn tegenwoordig onmisbaar bij het ontwerp van winkelgalerijen, bankruimtes, kantoren, winkels, medische praktijken en zelfs appartementen. Entreegebieden en scheidingswanden worden door het gebruik van glas omgevormd tot licht overgoten woonruimtes. Met universele hulpstukken van Rocel kunnen systemen worden ontworpen met slinger- of stopdeuren, zijpanelen en dakramen.
De pasvlakken kunnen in alle nuances die tussen wit en zwart liggen in kleur worden geproduceerd. De momenteel meest voorkomende oppervlakken zijn natuurlijk gekleurde anodisatie of fijn gemalen roestvrij staal. Leverbaar in de volgende typen:
standaard
JUMBO
TUBO

Leuningen

Elegante en comfortabele stuursystemen van Rocel voor afzonderlijke deuren en deursystemen. Elke greep zit!

Ons uitgebreide assortiment handvatten completeert het DEVIL FITTING-assortiment – ongeacht of het standaard handvat is of individueel is gemaakt volgens uw specificaties. Als speciale optie bieden wij u onze TUBO-handgreep met geïntegreerd vergrendelingsmechanisme; Zodoende is een extra vergrendeling van het stuur niet nodig.

Deurrails

Gegarandeerd lange levensduur en eenvoudige functie. In verschillende maten, voorbereid voor extra elektrische en optioneel met bodemafdichting.
Elektrische deuropeners, elektrisch bediende sloten met kabelgoot, verzinkbare vloerafdichtingen of afdichtborstels kunnen discreet in onze deurrails worden ondergebracht. Bovendien kunnen deurpanelen tot 198 mm hoog worden geproduceerd met een speciaal profielsysteem. Deurbladen uitgerust met DEVIL HINGED deurrails combineren daarom de optische eisen van een glazen deur met de respectieve vereisten voor vleugelmaten, uitrusting en veiligheid.

Rookbeheersing

De gecertificeerde TEUBA rookwerende deuren geven rook en lawaai geen kans! Dit combineert een optimale rookbescherming met een uitstekende geluidsisolatie en een geavanceerd ontwerp.

Rookbescherming is met name belangrijk in gebouwen met groot openbaar verkeer. Daarom begint de rookbeveiliging in de moderne architectuur al in het gebouw. Rook en gassen kunnen zeer dodelijk zijn, omdat hete gassen ertoe kunnen leiden dat verre gebieden binnen enkele minuten ontbranden. Rookwerende deuren voorkomen op betrouwbare wijze de verspreiding van vuur en rookgassen. De TEUBA RS beschermt tegen de ongewenste verspreiding van geluid en kan elegant worden gebruikt als functioneel ruimteverdelersysteem. Daarom combineren we optimale rook- en geluidsisolatie met een uitgekiend ontwerp.

Schuifdeur beslag

Of het nu privé- of openbare gebouwen zijn – de soepel draaiende systemen hebben zich al duizenden keren bewezen!

Rozet series

De punthoudsystemen van Rocel hechten belang aan veiligheid in combinatie met maximale transparantie – harmonie in vorm en functie!
Toepassingen zijn gevarieerd en variëren van glas tot bankinstellingen, essays van kassa’s, portiersloge, winkelinrichting tot vitrines, vitrines en elegante scheidingen tussen ruimtes.
Onze puntbevestigingssystemen kunnen individueel worden aangepast aan de behoeften van architecten en planners en het glas kan worden verbonden met glas en wanden, recht of onder verschillende hoeken.

Vouw en Harmonica systemen met deurrails

EVIL FITTING biedt elegante en efficiënte oplossingen voor modern huisontwerp – praktische ideeën! De werking van de uitrusting voor het vouwen kan worden gezien
in de eerste plaats rekening mee dat alle vleugels verbonden door gewrichten
zijn en de elementen worden “gevouwen” bij het openen.

Vouwsystemen met enkele verbinding

Elegant geheel glazen uiterlijk met sterke prestaties en een laag gewicht – vertrouw op het origineel! Zoals Lichtgewicht vouwwand uit de 500-serie en Vistafold

HSW – systemen met deurrails

Hoogste eisen aan technologie en optica overtuigend geïmplementeerd.
Technisch en visueel overtuigend, kan het ontwerp met variabele ruimte ook worden geïmplementeerd met HSW-systemen met deurrails. Ze plaatsen bewegende, transparante accenten in objecten en zijn ideaal voor gebruik in openbare gebouwen zoals winkelcentra, tentoonstellingsruimten of winkelpuien.

Geluidswerend systeem

Flexibele kameroplossingen voor kantoren, banken, scholen en andere gebouwen.
PrivaSEE van Rocel met een geluidsweringswaarde van 36 STC is HET volledig glazen schuifsysteem, dat speciaal is ontwikkeld voor de akoestische scheiding van ruimtes.
PrivaSEE biedt flexibele ruimte-oplossingen voor kantoren, banken, scholen en andere soorten openbare en private ruimtes. Aangezien er geen vloergeleiding nodig is, maakt PrivaSEE naadloze overgangen tussen interieurs mogelijk.
Wanneer het systeem gesloten is, kunt u genieten van de esthetiek van een volledig glazen systeem met behoud van uitstekende geluidsisolatie. Met verborgen afdichtingen en sluitmechanismen biedt PrivaSEE maximale transparantie, natuurlijk daglicht en heldere, moderne vormen die zich aan elke stijl aanpassen.

HSW systemen met individuele fittingen

Subtiele en fraaie hoekstukken van DEVIL FITTING voor traploze transparantie.

Overal waar de nadruk wordt gelegd op de transparantie van de afzonderlijke ruimtes waar discreet in plaats van de volledige deur rails, zijn welgevormde hoekstukken nodig, waar de look is niet te concentreren, de aard van de HSW JUNIOR van Rocel schept ideale omstandigheden.
De rails van de serie 700 Junior kunnen worden gebogen en zijn daarom ook bij uitstek geschikt voor halfronde of elliptische systemen. Kan overwegend binnenshuis, winkelgalerijen, kantoorpartities en privéruimtes worden gebruikt, waar aandacht wordt besteed aan optiek en niet aan all-round dichtheid.
De puntbevestigde roestvrijstalen fittingen vormen een elegant alternatief voor de klassieke HSW-systemen met deurrails en zorgen voor een even veilige verbinding.
Met een montagehoogte tot 3.000 mm is het mogelijk om de PUNKTO-fitting gelijk met het glas te bevestigen met behulp van een verzonken schroef. Grotere vleugels zijn bevestigd met een bevestigde rozet.