Grotere kaart weergeven

Rocel LelystadJeroen en Alinda ter Haar uit Bunschoten-Spakenburg, broer en zus, staan in Lelystad voor u klaar.

Jeroen ter Haar
Jeroen zit al ruim 15 jaar in het vak. Hij heeft veel ervaring in de bouw en met het plaatsen van kozijnen. Jeroen heeft zijn eigen bouwbedrijf en neemt zijn specialisme mee naar ROCEL.
jeroen@rocellelystad.nl

Alinda ter Haar
Alinda verzorgt de sales, met haar achtergrond als Interieurarchitect kan zij de klanten goed adviseren binnen het brede assortiment. ROCEL Lelystad staat klaar voor heel regio Flevoland. Naast Lelystad, heeft ROCEL ook een succesvolle dealer in Hillegom.
alinda@rocellelystad.nl

Van showroom tot montage

ROCEL beidt u alles onder één dak, van de showroom tot aan de montage thuis. Voor de montage is het btw-tarief tijdelijk verlaagd van 21% naar 6%, een aantrekkelijk voordeel voor u. Jeroen en Alinda nemen ieder hun eigen expertise mee, waardoor ze u zo goed mogelijk helpen met het maken van de juiste keuze en ze bieden u de beste service. Het team is klein en efficiënt, daarom schakelen en leveren ze snel. In de huidige markt is dit een groot voordeel. Bij ROCEL staan de klant, kwaliteit en service altijd voorop.

Visie op gevels

ROCEL levert drie verschillende typen kozijnen met een ruim assortiment aan uitvoeringen in het profiel. Voor ieder huis, maar ook voor uw persoonlijke smaak, is er een passend kozijn te vinden binnen het assortiment van ROCEL. Daarnaast zijn bij vele producten ook extra accessoires als zonwering of speciale terrasbeglazing beschikbaar. Een mooi product zijn de “houten kozijnen van kunststof”. Dat wil zeggen, de verbindingen zijn precies gemaakt zoals een houten kozijn is opgebouwd. Dit kunststof kozijn is niet te onderscheiden van een houten kozijn! ROCEL levert deze kozijnen in 65 verschillende kleuren en geeft u hier 15 jaar garantie op.

Neem contact op